N21 “Nordijsko mršavljenje”

N21 “Nordijsko mršavljenje”

Trener: Hani Haddad

Glavna aktivnost: Nordijsko hodanje

Predznanje: Nije potrebno

Trajanje: 21 trening /5 tjedana

Termin: Tijekom cijele godine osim

Classes

N21 - "Nordijsko mršavljenje"

N21 – “NORDIJSKO MRŠAVLJENJE”

Što očekivati u 21 dan nordijskog hodanja?

Hodači! 

Jeste li znali da 21 dan nordijskog hodanja  može rezultirati pravom transformacijom duha i tijela?  Uz dosljednost u planiranim aktivnostima i prehrani primijetit ćete ozbiljne rezultate za manje od mjesec dana!  Jeste li zainteresirani skinuti 6-10 kg, odnosno odjenuti novi konfekcijski broj?

Ovdje nije riječ o teškim treninzima s maksimalnim intenzitetom,  već se radi o stjecanju zdravih životnih navika i spoznaji o neophodnosti kretanja!  Naravno, ne može bez malo znoja. Ali kontoliranog znoja .

Treninzi pod stručnim vodstvom, nekoliko kilometara na dan, zdrava prehrana i “biti u dobroj formi i fit” je pristupačnije nego što većina ljudi misli! 

N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE specijalan je trenažni program baziran na aktivnostima nordijskog hodanja. 

Sastoji se od 21 isprogramiranog treninga nordijskog hodanja u 5 tjedana (4 treninga tjedno).

Zašto takav program?

Zato jer je zbog svojih karakteristika nordijsko hodanje pogodno za razvoj snage i izdržljivosti, osobito gornjeg dijela tijela, djelujući tako na pravilno držanje.  Uključivanjem velikog broja mišića zbog uporabe štapova, troši se i puno veća količina energije (od 450 do 500 kCal po satu aktivnosti) za razliku od normalnog hoda pri kojem se troši od 200 do 300 kCal .

Neka istraživanja pokazuju da je energetska potrošnja pri srednjoj brzini veća za 30 posto od normalnog hoda iste brzine, a ako se brzina nordijskog hodanja poveća, uz primjenu pravilne tehnike može se potrošiti i 45 posto kCal više.  Aktivacija srčanožilnog sustava je veća, pa se i srčana frekvencija poveća za 10 do 15 posto. Ta činjenica osobito je važna za osobe s povećanom tjelesnom masom koje mogu na takav način regulirati višak kilograma i smanjiti tjelesnu masu.    

Što možete očekivati kroz naš program N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE!

Što možete očekivati kroz naš program N21 NORDIJSKO MRŠAVLJENJE!

Odmah, već nakon prvog hodanja, vaše raspoloženje se znatno poboljšava! Osjetit ćete da činite nešto dobro za sebe i svoje tijelo!  Osjetit ćete kako možete prevladati sve prepreke i izazove. Hodanjem se jednostavno osjećate URAVNOTEŽENO I DOBRO!!

Nakon 3-4 dana hodanja: 

osjećat ćete se “više fit”, odnosno pronaći ćete nešto dodatnog prostora u vašoj odjeći! 

Nakon 7 dana hodanja: 

događaju se stvarne promjene! Koristili ste tjelesnu mast kao energiju (sagorijevanje masti!) Mišići su više napeti! Također, primjetit ćete kako donosite i zdravije odluke u vrijeme obroka. To je MOĆ HODANJA!

Nakon 14 dana hodanja:

izgubili ste STVARNU tjelesnu mast! 4 – 6 kilograma manjka tjelesne mase izgleda kao da ste već izgubili desetak kilograma! Pojavljuje se proporcionalnije tijelo!

Nakon 21 dana hodanja: 

smanjujete konfekcijski broj odjeće! Mišići su definiraniji, izgubljeni su centimetri struka, nestalo je 6-10 kilograma! Vaša energija je do neba! Svi  zdravstveni pokazatelji su poboljšani: krvni tlak, kolesterol, razina glukoze i još mnogo toga!

VJEŽBA ZA CIJELO TIJELO!

Raspored treninga

Tjedno 4 treninga:

4 termina tjedno – lokacija Bundek/Savski nasip: ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak u 18.30h (sastanak Bundek rampa, preko puta hotela Zagreb). Trajanje treninga 60 minuta.

Termini: 

  1. od 11. rujna – 15. listopada 2023.
  2. od 16. listopada – 19. studenog 2023.
  3. od 20. studenog – 24. prosinca 2023.

Cijena programa: 150 EUR

Javite se u klub nordijskog hodanja VITATHLON i pod stručnim vodstvom Hanija Haddada, profesora kineziologije, dugogodišnjeg hodača, te promotora i instruktora nordijskog hodanja krenite u svoju FIT avanturu!

Program se održava u 2 termina: travanj i lipanj! Zato požurite i rezervirajte svoje mjesto u N21 grupi.

Hodanje se odvija u manjim grupama, a broj polaznika je ograničen.

Javite se na vrijeme i rezervirajte svoje mjesto u jednoj od navedenih grupa.

I budite zdravi i fit

Upoznaj

Trenera

Hani

(trener)